MALERIER

NEW TOYS
I mine nyeste malerier arbejder jeg igen med legetøj, men i modsætning til den forrige serie af Toysmalerier har jeg denne gang valgt figurer som de ser ud i dag.
Min idé er stadig at lave noget fra børneuniverset, som egentlig ikke er for børn. Jeg kan godt lide at putte de her "bad guys", og sjove og frække typer ind i børnenes verden, så man næsten kommer til at holde af dem.
Jeg har tidligere arbejdet med mordere, og indtil videre er Mao og Hitler repræsentanter for dem i den nye serie og flere vil komme til.

TOYS
Jeg fik stor medieopmærksomhed da jeg malede Hitler som en nuttet legetøjsfigur. og da jeg malede typer fra bøssemiljøet, skrev Politiken: Han har før provokeret. Nu gør han det igen. Den kontroversielle kunstner ønsker at hylde World Outgames ved at sætte focus på bøssemiljøet i en ny gren af sin serie "toys".
Da jeg udstillede mit billede af de to legetøjsfigurer der dyrker sex i en park, på Roskilde Rådhus skabte det vild røre, da flere medarbejdere ville have billedet fjernet. Men det har nu aldrig været min hensigt at provokere nogen.

FANTASY
I denne serie er det turistbilleder fra forlystelsesparker og hvor virkeligheden er fordrejet en smule. Ved første øjekast virker billederne uskyldige men det er de jo nok ikke...

FACES
Jeg har igennem et par år arbejdet min portrætserie , hvor jeg maler det samme portræt igen og igen. Jeg har brugt den samme beskæring af ansigtet så øjnene på billederne vil være i samme højde, hvis billederne hænger ved siden af hinanden. Min plan er, at jeg på et tidspunkt vil genoptage serien.

 

 

 

 

// TILBAGE TIL FORSIDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

NEW TOYS

 

 


TOYS

 


FANTASY

 

 

 

FACES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

faces